Details

    • Type: Bug Fix Bug Fix
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 2.3.1
    • Component/s: Development
    • Security Level: Public (Public: Anyone can view)
    • Labels:
      None
    • Similar issues:
      KULRICE-6382Image on spinner control doesn't appear until the control gets focus
      KULRICE-9271Arrows not appearing for spinner in KS look and feel
      KULRICE-12023Alternate text for broken image in Chrome doesn't display correctly
      KULRICE-9796Loading lightbox is missing animated gif loading image
      KULRICE-4656Maintenance/Transactional screen's images are being served from standalone rice server
      KULRICE-10070KRAD Components Disclosure Image Broken
      KULRICE-6564PDF generation spits out multiple Failed to load image: errors when building DocBook docs
      KULRICE-10399Page loading indicator is big
      KULRICE-9826Loading indication when loading dialog content when retrieved through an ajax call
      KULRICE-8438Change spinner widget implementation to use jQuery UI
    • Rice Module:
      KRAD
    • Sprint:
      2.3.1 Sprint 2
    • KAI Review Status:
      Not Required
    • KTI Review Status:
      Not Required
    • Code Review Status:
      Not Required
    • Include in Release Notes?:
      Yes

      Description

      When logging in on env1 and env2, the modal "Loading" panel that appears has a broken image in it (at least in Chrome on Linux & Windows ).

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Adam Campbell (Inactive) added a comment -

          not happening in Safari/FF/IE on Mac or Windows - just Chrome on both

          Show
          Adam Campbell (Inactive) added a comment - not happening in Safari/FF/IE on Mac or Windows - just Chrome on both
          Hide
          Adam Campbell (Inactive) added a comment -

          tested and confirmed fixed on env2 (2.3) and env12 (2.4). (testing on env1 temporarily blocked by KULRICE-10423)

          Show
          Adam Campbell (Inactive) added a comment - tested and confirmed fixed on env2 (2.3) and env12 (2.4). (testing on env1 temporarily blocked by KULRICE-10423 )

            People

            • Assignee:
              Kristina Taylor (Inactive)
              Reporter:
              Peter Giles (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 3 hours Original Estimate - 3 hours
                3h
                Remaining:
                Remaining Estimate - 0 minutes
                0m
                Logged:
                Time Spent - 6 hours
                6h

                  Agile

                    Structure Helper Panel