Kuali Rice Development
  1. Kuali Rice Development
  2. KULRICE-9605

Grid table in lightbox retrieved with Ajax does not display

    Details

    • Type: Bug Fix Bug Fix
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Critical Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 2.3.0-m3, 2.3
    • Component/s: Development
    • Security Level: Public (Public: Anyone can view)
    • Labels:
      None
    • Similar issues:
      KULRICE-9606Make property for retrieving groups via ajax for lightbox display - add useAjaxCallForContent flag
      KULRICE-7650Collection table details, ajax retrieval option
      KULRICE-7668Ajax Rendering of Lightbox doesn't block page
      KULRICE-5793Loading indicator does not display in lightbox
      KULRICE-11902Library - Client Responsiveness - Progressive Disclosure - Ajax Retrieval does not work - Field does not show up
      KULRICE-9603Ajax request for table detail content fails the second time when the detail contains a nested placeholder
      KULRICE-10688Binding path is lost after refresh of parent collection for child ajax retrieved components
      KULRICE-6007Session timeout on Ajax request not displayed
      KULRICE-7910Internet Explorer IE does not perform ajax refresh/retrieval correctly
      KULRICE-9777Ajax retrieval details fails to close after second click
    • Rice Module:
      KRAD
    • KRAD Feature Area:
      UIF Component
    • Application Requirement:
      KS Accounts
    • KAI Review Status:
      Not Required
    • KTI Review Status:
      Not Required
    • Code Review Status:
      Not Required
    • Include in Release Notes?:
      Yes

      Description

      If a group contains a grid layout and is displayed in a lightbox via ajax, there are some strange display issues. Sometimes the grid doesn't display at all. In other cases (which the pattern was not quite figured out) it does. Note in this use case there were widths set on the fields (note sure if that makes any difference)

      Note this can also be seen on the collection configuration test view, add via lightbox tab. Click the add button for the first collection and only the add label and the button appear. The input fields are in the DOM but not displayed.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Jerry Neal (Inactive) added a comment -

          Just found another example. If you just have a disclosure section with grid layout that is closed by default, the fields do not appear when the section is open.

          Show
          Jerry Neal (Inactive) added a comment - Just found another example. If you just have a disclosure section with grid layout that is closed by default, the fields do not appear when the section is open.

            People

            • Assignee:
              Brian Smith (Inactive)
              Reporter:
              Jerry Neal (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Structure Helper Panel