Kuali Rice Development
  1. Kuali Rice Development
  2. KULRICE-9605

Grid table in lightbox retrieved with Ajax does not display

    Details

    • Type: Bug Fix Bug Fix
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Critical Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 2.3.0-m3, 2.3
    • Component/s: Development
    • Security Level: Public (Public: Anyone can view)
    • Labels:
      None
    • Similar issues:
      KULRICE-9606Make property for retrieving groups via ajax for lightbox display - add useAjaxCallForContent flag
      KULRICE-7668Ajax Rendering of Lightbox doesn't block page
      KULRICE-7650Collection table details, ajax retrieval option
      KULRICE-5793Loading indicator does not display in lightbox
      KULRICE-10688Binding path is lost after refresh of parent collection for child ajax retrieved components
      KULRICE-9603Ajax request for table detail content fails the second time when the detail contains a nested placeholder
      KULRICE-11902Library - Client Responsiveness - Progressive Disclosure - Ajax Retrieval does not work - Field does not show up
      KULRICE-9777Ajax retrieval details fails to close after second click
      KULRICE-6007Session timeout on Ajax request not displayed
      KULRICE-7910Internet Explorer IE does not perform ajax refresh/retrieval correctly
    • Rice Module:
      KRAD
    • KRAD Feature Area:
      UIF Component
    • Application Requirement:
      KS Accounts
    • KAI Review Status:
      Not Required
    • KTI Review Status:
      Not Required
    • Code Review Status:
      Not Required
    • Include in Release Notes?:
      Yes

      Description

      If a group contains a grid layout and is displayed in a lightbox via ajax, there are some strange display issues. Sometimes the grid doesn't display at all. In other cases (which the pattern was not quite figured out) it does. Note in this use case there were widths set on the fields (note sure if that makes any difference)

      Note this can also be seen on the collection configuration test view, add via lightbox tab. Click the add button for the first collection and only the add label and the button appear. The input fields are in the DOM but not displayed.

        Issue Links

          Activity

          Jerry Neal (Inactive) made changes -
          Field Original Value New Value
          Link This issue cloned to KULRICE-9603 [ KULRICE-9603 ]
          Jerry Neal (Inactive) made changes -
          Description With a table collection using master/detail, and ajax retrieval for the details, if the content contains some nested placeholder the second retrieval of the details fetches the wrong component.

          Also, I don't believe it should be attempting to retrieve the contents again after the first retrieval but it does. A little bit of debugging shows it does not find the details data role on the content that is sent back for the first request.
          If a group contains a grid layout and is displayed in a lightbox via ajax, there are some strange display issues. Sometimes the grid doesn't display at all. In other cases (which the pattern was not quite figured out) it does. Note in this use case there were widths set on the fields (note sure if that makes any difference)
          Documentation Review Status Pending Review [ 14643 ]
          Jerry Neal (Inactive) made changes -
          Assignee Jerry Neal [ jkneal ]
          Jerry Neal (Inactive) made changes -
          Link This issue cloned from KULRICE-9606 [ KULRICE-9606 ]
          Jerry Neal (Inactive) made changes -
          Description If a group contains a grid layout and is displayed in a lightbox via ajax, there are some strange display issues. Sometimes the grid doesn't display at all. In other cases (which the pattern was not quite figured out) it does. Note in this use case there were widths set on the fields (note sure if that makes any difference) If a group contains a grid layout and is displayed in a lightbox via ajax, there are some strange display issues. Sometimes the grid doesn't display at all. In other cases (which the pattern was not quite figured out) it does. Note in this use case there were widths set on the fields (note sure if that makes any difference)

          Note this can also be seen on the collection configuration test view, add via lightbox tab. Click the add button for the first collection and only the add label and the button appear. The input fields are in the DOM but not displayed.
          Assignee Brian Smith [ bsmith ]
          Brian Smith (Inactive) made changes -
          Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Jessica Coltrin (Inactive) made changes -
          Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]
          Shem Patterson (Inactive) made changes -
          Workflow custom [ 199339 ] Copy of custom for rice [ 215824 ]
          Shem Patterson (Inactive) made changes -
          Workflow Copy of custom for rice [ 215824 ] custom [ 225572 ]
          Shem Patterson (Inactive) made changes -
          Workflow custom [ 225572 ] Rice Workflow [ 235320 ]

            People

            • Assignee:
              Brian Smith (Inactive)
              Reporter:
              Jerry Neal (Inactive)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Structure Helper Panel